Waarschijnlijk op zijn minst een van hen merkte je voor je voormalige (of zelfs echte) meisje. Het is tijd om maatregelen te nemen.

een
Orale seks als een gunst

Om volledig onbekende redenen leven onze landgenoten in volledige overtuiging die overeengekomen met orale seks – Dit is een grote gunst, een groots geschenk dat waardig is om niet alle mannen te krijgen, en dan alleen op de rode data van de kalender. Wat kan ik zeggen over de suggestie van zo’n soort plezier («Ja voor wie je me neemt?!»).

Meisjes zijn bang om te bevrijd te lijken, soms beschaamd al verworven ervaring in deze techniek («Hij zal denken dat ik een prostituee ben!»).

Een ander vreemd meisje fobie – Angst om je partner te verwennen, vrees dat, naast Mondal, geen seksmens niet nodig zal zijn.

Het meest grappig dat vaak geen ervaring wordt waargenomen, en wanneer je partner met een depressieve persoon is begonnen, blijkt dat het beter niet is begonnen – Dergelijke vreemde sensaties behalve op het medische onderzoek, u bent nog niet ervaren.

Niet alle mannen beschouwen seks zonder orale strikes defect, maar nemen het als een geschenk van de hemel of een enorm offer zijn ook niet – Uiteindelijk kunnen we dankbaar en in staat zijn om de oprechte wens te waarderen om ons plezier te nemen.

2
Als het meisje klaar was, eindigde ze en seks

Mannen implementeert van stappen beschouwen de belangrijkste egoïsten op deze planeet. We besteden niet op en leven verder. In aanvulling op het enige geval, waar het gewoon noodzakelijk is voor rechtvaardigheid tot enthousiasme.

Vreemd genoeg is het de meisjes na het ontvangen van orgasme die hun partner vaak volledig vergeten.

We weten dat vrouwelijk orgasme – het proces van tijdrovende, en als hij echt plaatsvond, en geen meisje speelde, wil hij graag gewaardeerd worden, en de partner is dankbaar.

In plaats daarvan zien we een volledig tegenovergestelde foto: de dame verliest alle interesse in jou, en aan wat er gebeurt, en je ziet er behoorlijk strip uit, alsof iedereen je cheques al heeft gepasseerd, de leraar vereist om notebooks te nemen, en dat heb je niet Tijd om een ​​paar verplichte punten toe te voegen.

Natuurlijk kan slechts één oplossing de oplossing van deze delicate situatie zijn – Praat met een meisje en leg uit dat je orgasme defect zal zijn zonder haar deelname.

3
Testpijn

Je bent geen satelliet, ga naar de sportschool, je spieren sterk, de torso alsof uit de steen uitgehouwen. Hoe, het blijkt dat dit miniatuurmeisje zo’n aantal pijn kan leveren – en vooral in zo’n aangename les als seks?

Stel je voor: alles gaat goed, totdat het hoogste punt van plezier ontelbare seconden blijft, letterlijk een paar momenten, maar op dit moment brandt je schouder de hel – Alsof je meedogenloos bent gestart met heet strijkijzer.

Het blijkt dat het gewoon je meisje is in de aanval van passie die niet slechter is dan Pit Bull in je ontspannen lichaam en knijp de kaak duidelijk niet in haar plannen.

Gekrast in het bloed van de achterkant, bijt, een verscheidenheid aan verwondingen – Dat is wat soms een niet-kroonbonus voor seks krijgen.

Wanneer u niet langer in staat bent om te verdragen en vast te maken met pijn, hint bij de dame op uw onaangename gevoel, het is bescheiden geïnteresseerd in: «Ik ben gewoon heel gepassioneerd, is het een probleem?» Deze – Geen probleem, maar om kneuzingen op de nek voor een belangrijke werkvergadering te lokken – best.

4
LUIHEID

Lazhen Moeder Moeder in staat om zelfs naar de slaapkamer te komen, het uiterlijk van de meisjes niet onverschillig accepteren.

Steeds vaker wanneer de expressie klinkt «…Nou, zoals een logboek», In het hoofd direct, er zijn geen dialogen van houthakkers in de Plaid Flanel, maar dames die een voorbeeld zijn geworden van deze dubieuze tactieken in seks.

Soms laten je toestaan ​​aan je lichaam (en het gebeurt dat seks wordt waargenomen van meisjes in dezelfde hoek, die op zichzelf alarmerend is), is je metgezel gewoon en nederig wachtend op wat er volgend is.

Absoluut vertrouwen dat ze al alles heeft gedaan wat kon, en nu je beurt om te handelen en jezelf te tonen. Laat jezelf zien – Alsjeblieft, maar seks met een persoon die geïmmobiliseerd zou worden door een onbekende duivelse spreuk, – Het is helemaal niet wat er zou kunnen zijn.

Wat kunt u doen: We herinneren ons dat meisjes minder vaak nodig zijn, maar als je het begon, dan zou je niet bij een tas moeten liggen.

Te lui kan zich manifesteren in de terughoudendheid om iets nieuws te proberen – De verzaking van experimenten wordt soms nog een groot probleem, welke meisjes in de meeste gevallen worden gecreëerd.

Helaas, maar seksuele routine maakt meisjes minder dan de manifestatie van zijn eigen initiatief.

5
STILTE VAN DE LAMMEREN

Absoluut bed – Dit is absoluut niet gorilcars.com/processor-computer-chip-wagering-apartment-in-lakewood de plaats waar stilte een teken is. Als het meisje tijdens de wet geen tekenen van het leven indienen, is het alarmerend: misschien doe je iets verkeerd?

Het is belangrijk voor een man om de winnaar te voelen, en de overwinning wordt niet bereikt in doodskist stilte.

Stil slecht voor een belangrijke reden: zelfs de meest ervaren en gevoelig van ons is soms noodzakelijke aanpassing.

Teken niet noodzakelijk een kaart van erogene zones en schrijf gedetailleerde instructies – slechts één keer om een ​​man te vertellen precies wat ik het een beetje meer leuk vond, maar wat niet.

Helaas geloven veel meisjes dat de verbale benadering van seks helemaal niet nodig is, dus zoveel stoom ontvangt niet de helft van het mogelijke plezier. Krijg taggy vuile woorden en obscene uitdrukkingen niet.

Misschien is dit de katalysator die je mist – Je bent niet in de les van de Russische taal.

Het is het vermelden waard en de andere kant van het probleem. Het gebeurt dat het meisje meer lijkt op een Soling Opera Diva dan op een seksuele partner, – Het aantal decibel in de slaapkamer overschrijdt eventuele redelijke normen.

In dergelijke omstandigheden denken onvermijdelijk na over de oprechtheid van dergelijke «Concert» – Verhalen over imitatie van plezier veel velen, en we willen absoluut niet een andere zijn «held» Gelijkaardige horror.